Thursday, September 13, 2007

Apelsinfisk & Yoga


Smidighet, styrka och balans är garanterat värt ett par timmars underhåll per vecka..
I morse povade jag Yoga för andra gången i mitt liv....med sundet som fond och bara en handfull männsikor blev det en härlig upplevelse.


Till maten, ikväll blir det fisk, ungefär så här tänker jag använda min färska torskfilé:
ner med hela filéer i en smord form (ca 600 g/4 pers). Krydda försiktigt med salt och vitpeppar. Pressa saften ur en apelsin och en halv citron, tillsätt 2 msk ströbröd, 2 msk persilja, 2 msk mandelspån och 2 msk flytande margarin, och ytterligare lite salt och peppar. Fördela över fisken.
Vill du ha mycket "apelsingojs" så gör 1,5 sats...tror jag behövs..
Sätt in i ugnen, 200 grader och ca 15 minuter.
Som tillbehör blir potatismos eller ris (gärna råris= 1000 gånger godare), broccoli och sallad (currystek gärna små broccolibuketter).

0 Comments:

Post a Comment

<< Home