Majskolvar på menyn
Nu kan jag inte hålla mig borta från bloggen längre, trots det långa uppehållet är det nog ändå lite vanebildande när vardagen sätter in.
Igår åt vi färska majskolvar och till skillnad mot dem från frysen så slipper man alltför mycket "majskött" mellan tänderna...det nybakade brödet hade säkert varit gott om inte solrosfröna hade smakat så härsket. Det blev ett helt hav av konstig smak...
apelsinklyftor, riktigt saftiga avrundade måltiden.
Dagens måltidstips: majskolvar, nybakat bröd med äggskivor&kaviar, apelsinklyftor
Boktips: Jag har precis läst ut Boken om SanMichele. Bör läsas i småportioner.
Axel Munthe, livläkare åt Gustav V:s Victoria gav ändå mersmak så just nu håller jag på med en bok om honom och Ellen Key, vad hade de gemensamt, hur såg de på sin samtid?
0 Comments:
Post a Comment
<< Home