Ginos - Åsas way...
Gino har aldrig varit min favoritdessert och nu förstår jag varför. Jag har helt enkelt meckat samman den helt fel; fel frukter och med alldeles för lite choklad, en slags hård och tråkigt lightvariant...!
I lördags kväll bjöd Åsa och Martin på en suverän Gino. Hemligheten är att använda mjuka frukter, gärna från frysen; melon, björnbär, kiwi, druvor... och ett ganska rejält lass med vit choklad (jag trodde det låg marshmallows i Ginon..). Ja det var suveränt gott!
I lördags kväll bjöd Åsa och Martin på en suverän Gino. Hemligheten är att använda mjuka frukter, gärna från frysen; melon, björnbär, kiwi, druvor... och ett ganska rejält lass med vit choklad (jag trodde det låg marshmallows i Ginon..). Ja det var suveränt gott!
0 Comments:
Post a Comment
<< Home