Dille på Gremolata
Är nu hemkommen efter en intensiv helg i Stockholm. Dop & festligheter och suverän lunch gick av stapeln på lördagen, alltså dagen. På kvällen bjöd Sven och Elisabeth på ljuvligt lamm med Gremolata, som är så himla gott, som jag gärna skriver om men så sällan äter...
Blanda 4 msk fint hackad persilja med 2 fint hackade vitlöksklyftor, rivet skal av en stor citron och 1 msk olivolja. Bred det över fisk eller kött. Och sen in i ugnen...
På söndagen passade jag på att visa vår utbytesstudent Stockholm och naturligtvis, först ut, Riddarhuset, Gamla Stan och slottet. Efter en tur bland paradvåningarna, vidare mot Riksdagshuset och Rosenbad stötte vi på prinsessorna Madelaine och Viktoria...
Alltför sent hemma igår kväll....
Blanda 4 msk fint hackad persilja med 2 fint hackade vitlöksklyftor, rivet skal av en stor citron och 1 msk olivolja. Bred det över fisk eller kött. Och sen in i ugnen...
På söndagen passade jag på att visa vår utbytesstudent Stockholm och naturligtvis, först ut, Riddarhuset, Gamla Stan och slottet. Efter en tur bland paradvåningarna, vidare mot Riksdagshuset och Rosenbad stötte vi på prinsessorna Madelaine och Viktoria...
Alltför sent hemma igår kväll....
3 Comments:
Låter ju fint!
Låter himla mysigt..Läckra recept ,vackra foton, kultur och nöjen..
Var finns den grå vardagen!?
Ann-Hild
Vardagen finns, men den är inte så grå...
Därmed är inte sagt att jag är bekymmerslös.......
Men mitt mål med bloggen just nu är "att bara ha den", kunna lägga ut fina bilder och så vidare...kanske kommer tonen att förändras över tiden, det får vi se.?
Post a Comment
<< Home