Saturday, December 22, 2007

GOD JUL



Igår hade vi hela CISV-gänget här...vi bjöd på tandoori lax och pasta med saffran, vitlök och basilika...grejen är väl den...att när man gör så himla stora mängder så blir smaken inte lika kraftfull som den borde (var nog lite snabb också).
De små julduttsgodisarna satt fint efteråt.
Pastan: Fräs rejält med pressad vitlök, saffran och basilika (fryst går utmärkt att använda), vänd ner kokt pasta i detta!
Smaksätt gärna pastan ytterligare med oliver, rucola etc.
Jag bloggar på halvfart nu under julveckorna...så glöm inte att titta in då och då för eventuella idéer.
Mina julgodisar är inte så svåra att göra...fyll mandelmassa med en liten bit nougat, doppa i choklad. Jag använde "chokladpellets, 54% kakao" som var helt suveränt istället för blockchoklad i år...
Dekorera med diverse pynt.
GOD JUL

0 Comments:

Post a Comment

<< Home