Wednesday, December 12, 2007

Kika in...



Nu finns möbler på plats, dator och allt som behövs för att kunna arbeta....får väl bättra på trivselfaktorn ytterligare med diverse attribut när tid och lust infinner sig.
Några brysselkex eller peppakakor blev det inte i går heller. Slarvade bort ett par timmar på fika (Koppi= gott te och suveränt kaffe, gamla Niklas lokaler) vilket ju alltid är trevligt!
Väl hemma vid 6-tiden stod yngsta dottern, ja den enda dottern hemma för tillfället, beredd för en tur till Väla. Jo,jo. Jeansakuten ryckte ut, men några smal, ljusa jeans det fanns inte...klockan var närmare halvåtta när vi svängde in på MC Drive och inhandlade hamburgare (mycket ovanlig företeelse!!). Vi hade lite kul med kartongerna, där det ju är riktigt bra deklarerat hur mycket eller lite man faktiskt äter....
% av dagligt intag av alla energigivande näringsämnen! Det var gott men guud så salt det smakade...(och då åt vi inte "strips" utan bara olika typer av burgare) drack flera glas vatten, som efter en skaldjursmiddag.
Axel kom hem och vi sprang faktiskt en runda och bastade i decembermörkret innan det blev dags för bingen och boken.
Ikväll blir det nog korvgryta;
Skär en falukorv "gärna en magrare eller köttigare variant". Jag använder Scans nyckelhålsmärkta eller Deli. Skär i bitar och fräs i lite flytande margarin. Vänd ner lite vetemjöl och ett par matskedar senap utrört i lite vatten, fyll på med buljong. Sedan är det dags för grönsaker, purjolök, morötter, blomkål och kanske sockerärtor. Du kan använda fryst eller färskt eller blandat. Låt allt puttra tills klart. Smaksätt med persilja, basilika, salt, vitpeppar...servera med ris.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home