Monday, November 17, 2008

Oxfilé och Salsa


Är rätt trött när klockan ringer, ställer om till sovning ytterligare 30 minuter. Inte tillräckligt,...morgonpromenad, lite piggare.
Är ändå lite mosig i huvudet men så får det väl va' då!?

...saknar redan Anna Karenina, de nästan 1000 sidorna om henne, Vronskij, Levin, Kitty och de andra är helt enkelt slut....
Började på "En halvgul...", för krämiga meningar, får vänta lite.
Dök istället rakt ner i Brott och Straff, kändes bättre. Det är väl novembermörkret som kräver. Och det är ju jättebra, hur ofta är man redo för Brott och Straff?
Lyssnade in Torgny Lindgren på Dunkers, ett underbart framträdande av denna åldersman. Ja, han såg betydligt äldre ut än sina 70! Mamma, pappa, Anita...verkar minst 15 år yngre, kanske beror det på hans piprökande?!
Ny dans igen igår, salsa, trots en salsakurs för 7 år sedan infann sig inte en endaste fotrörelse naturligt...men kul blev det. Sista gången, hur många vill fortsätta dansa tro?

I lördags åt vi som passionerade stenåldersmänniskor, så vansinnig gott..., bara Calle, Axel och jag..., inga gäster och tjejerna var på födelsedagsfester, en 13, en 18...
Axel slog till på vars en 200 grams oxfilé hos Andreas. Jag gjorde rösti, stekte kantareller och mängder av skivad vitlök och svartpeppar...och så åt vi... och drack en Cabernet Sauvignon (Rust en Vrede). Och så läste jag....vidare.








0 Comments:

Post a Comment

<< Home