Thursday, February 01, 2007

Calgary Kebab special



Här kommer Rachelle's Kebab.
Alltså, vår synnerligen kompetenta utbytesstudent!
(Olivkvisten är från ett träd, från en liten stad vid Gardasjön...)


1kg lean ground beef, 1/2tsp pepper, 2 tsp oregano, 1/4 tsp cayennepepper, 1tsp salt, 1-11/2 tsp garlic powder, 2 tsp onion, salt. Mix all together and bake as a meatloaf at 165 grader for 1- 11/2 hours- making sure to drain grease every 30 minutes or so... the idea is to have a dry tastey meat.
Thinly slice tomatoes, onions and lettuce. Serve on warm pitas!! ENJOY.
(De varma pitabröden hämtade hon direkt hos pizzabagarn!)


The garlic sauce we had was:
1 tbs lemon juice
1 tsp salt
2 small garlic cloves
2 dl olive oil
(Såsen kördes i en stavmixer)

Jag är precis hemkommen från Stockholm. Uppdaterade och verifierade mina kunskaper; mat & övervikt, mat & cancer, mat & hjärta kärl + en genom gång av "poppiga inne dieter".....Ska ni få höra mer om!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home