Monday, February 25, 2008

Bella Dolomiti



Oj,oj,oj vilken underbar vecka Canazei och Dolomiterna presenterade; strålande solsken, ingen vind, härlig snö , (dock ingen off pist....vilket kan vara lika bra när tonårsbarnen (och mannen)hela tiden utmanar...). After ski, sällskap, mat och hotel också suveränt! Johans, Lollos och Kenneths picknick glömmer vi sent...
Igår tuggade vi i oss Findus ryggfilé av torsk;
En kruka hackad persilja, rivet skal från citron, 3 hackade vitlöksklyftor, 2 hackade tomater, 1 burk svarta oliver utan kärnor, grovt hackade. Allt rörs samman och fördelas över torsken som redan ligger i en form. Dutta över mer än sparsamt av olivolja, en skvätt vin, en skvätt buljong och lite salt och peppar. Ca 15-20 minuter i 200 grader. Jag serverade fisken med potatismos, haricot verts, gröna ärtor, morotsstavar...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home