Thursday, March 13, 2008

Tummen ner för "lättstuvad bladspenat"...


Jag är ju rysligt glad för persilja...skickade ner en hel kruka i salladen av den ganska spröda, ospänstiga bladpersiljan man hittar just nu.
Det gav i allafall lite smak!
Tyvärr har jag ingen rolig maträtt att komma med idag heller...plockade fram sprödbakad torsk igår och värmde. Den åt vi tillsammans med potatis och mycket bladspenat, tinad (som jag lättstuvade i lite mjöl och buljong). Och muskot. Gud så gott det är med riven muskot!
Har slutat köpa "Findus färdiga lättstuvade bladspenat", den är snabb men faktiskt inte särskilt god....
Morotsstavar blev det också några stycken, liksom cocktailtomater.
Passionsfrukter och kiwifrukter i halvor till "efterrätt".
Till helgen blir det bröllop, har precis ätit lunch med blivande bruden Cecilia...nu längtar vi!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home