Monday, March 17, 2008

Renskav, Kirunapojkens specialité

Börjar sakta återkomma till normalläge i kropp och själ...helgens bröllop var helt fantastiskt!
Det hela avslutades med brunch i går förmiddag....
Och Ebba var så nöjd med sin schlagerhelg i Stockholm!
Axel lagade god middag igår. Renskav och potatismos.
Stek rejält med hackad lök, tag det från pannan och stek sedan skuren svamp, gärna trattisar eller kantareller eller varför inte shiitake... Upp med svampen och ner med renskaven, det behövs absolut 2 paket till 4-5 personer. Renskaven ska stekas "knaprig" och kryddas med salt och vitpeppar. Blanda lök, svamp och renskav. Servera med potatismos. Och här finns inga alternativ till hemlagat! Det duger inte med pulver, aldrig någonsin.
Lingonsylt och sallad som tillbehör och gärna gröna ärtor...men dom glömde vi igår.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home